Ιατρείο

Το ιατρείο μας είναι ένας χώρος ζεστός, φιλόξενος, ξεχωριστός με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Κατά τον σχεδιασμό του, στόχος μας ήταν και παραμένει να μεταδίδει άνεση και ηρεμία στους ασθενείς κατά την αναμονή και να τους προετοιμάζει για την εξέτασή τους.

Ο επαγγελματισμός του χώρου μεταδίδει την αφοσίωση του Απόστολου Σαλίβερου στον άνθρωπο κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του.

Η υψηλή ποιότητα και αισθητική του ιατρείου καθορίζουν την ταυτότητα του πλέον σύγχρονου αγγειοχειρουργικού κέντρου στην καρδιάς της Γλυφάδας.

Αρχή μας είναι ο ασθενής που αναζητά λύση σε κάποιο πρόβλημα υγείας καταρχήν να νιώσει όσο πιο άνετα και φιλικά γίνεται ώστε να περιοριστεί το άγχος του (που είναι πολύ λογικό να έχει) και να επιτύχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο συνεργασίας και επίτευξης του στόχου που είναι η αποκατάσταση της υγείας. Αφού ληφθεί λεπτομερές ιστορικό είναι απαραίτητη η κλινική και εργαστηριακή εξέταση του ασθενούς.

Στις αγγειακές παθήσεις είναι απαραίτητη και αναντικατάστατη η εξέταση με υπερήχους (τρίπλεξ αγγείων). Για τον λόγο αυτό το ιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με μονάδες υπερήχων της General Electric και της Siemens. Για τις αρτηριοπάθειες εκτός από το triplex πραγματοποιείται μέτρηση αρτηριακών πιέσεων με χρήση Doppler και μέτρηση δακτυλικών πιέσεων με πληθυσμογράφο.

Για τις φλεβικές παθήσεις χρησιμοποιείται ειδικός φακός με πολωμένο φως και τελευταίας γενιάς laser αλλά και θερμοπηξία για θεραπείες ευρυαγγειών. Υπάρχει κλίβανος αποστείρωσης και όλα τα εργαλεία μικροχειρουργικής για πραγματοποίηση αφαίρεσης μικρών κιρσών με μίνι φλεβεκτομές υπό τοπική αναισθησία (με αλοιφή ξυλοκαΐνης ή με ενεσούλες ξυλοκαΐνης). Και φυσικά όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για πραγματοποίηση σκληροθεραπείας ή σκληροθεραπείας αφρού.

Ο Αγγειοχειρουργός Απόστολος Σαλίβερος είναι επίσημο μέλος των:

  • AVLS Interim
    American Vein and Lymphatic Society
  • logo esvs
    European Society for Vascular Surgery
  • vascular society el 1
    Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής
  • hphs logoΕλληνική Φλεβολογική Εταιρία